Novice

Obisk krajanov v podjetju Koto d.o.o.

  • 23. september 2016
  • Število ogledov: 706
Obisk krajanov v podjetju Koto d.o.o.

V torek, 20.9. 2016, smo v okviru projekta Zelena prestolnica v podjetju gostili predstavnike Četrtne skupnosti Polje in Civilne družbe – Spodnji Kašelj, Podgrad, Zalog, ki so si tokrat pobliže ogledali naše prostore in proizvodnjo.

Po uvodnem nagovoru direktorjev Mateja Resnika in Boštjana Drevenška, je vodja projektov Lea Lavrič predstavila podjetje Koto d.o.o., njegovo zgodovino, današnjo podobo, procese dela in razvoj ter napredek podjetja v preteklih letih. Koto d.o.o. namreč ponovno uspešno posluje, vlaga v kadre in z razvojno naravnanostjo piše novo zgodbe podjetja, ki stremi k nenehnemu napredku in razvoju. Slednje so na srečanju izpostavili tudi prebivalci, ki živijo v neposredni okolici podjetja, saj neprijetnih vonjav iz obrata ne zaznavajo več, čemur botrujejo številne investicije v podjetju, kot sta tudi nadgradnja biofiltra in zamenjava biofiltrnega polnila.

Ker je poslanstvo podjetja delovanje »v sožitju z naravo«, smo na srečanju izpostavili tudi pomen osnovne dejavnosti t.i. kafilerije - tako za gospodarstvo kakor tudi za ohranjanje čistega okolja. Z ustrezno predelavo živalsko stranskih proizvodov se zagotavlja tudi varna prehranska veriga ljudi in živali.

Vodstvo je po predstavitvi z veseljem odgovarjalo na vprašanja in dileme krajanov, ki so pohvalili odzivnost in sodelovanje podjetja s četrtno skupnostjo ter pozdravili odprto komunikacijo in možnosti za sodelovanje tudi v prihodnosti.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Naše rešitve in proizvodi pomembno prispevajo k uresničevanju ideje krožnega gospodarstva.
Smo zanesljiv partner, ki vam pomaga pri doseganju ekonomskih, socialnih in okoljskih ciljev.

Stik z nami