Novice

Predstavitev družbe KOTO na dnevu odprtih vrat

  • 19. oktober 2018
  • Število ogledov: 2218
Dne 13. 10. 2018 je v družbi KOTO potekal Dan odprtih vrat. Obiskovalci so se sprehodili po poti informativnih točk, kjer so jim zaposleni v družbi KOTO predstavili potek dela in proces proizvodnje . 

 

Na maščobnem terminalu so si obiskovalci lahko pobližje ogledali naše proizvode: mesno kostno moko kategorije 1, predelane živalske beljakovine kategorije 3 ter mast kategorij 1 in 3.
 
Ena od informativnih točk je bila tudi biološka čistilna naprava, kjer poteka biološko čiščenje odpadnih voda. Obiskovalci so si lahko ogledali vzorce vode pred (desno) in po obdelavi (levo).
 
Najnovejša pridobitev voznega parka družbe KOTO je novo tovorno vozilo, s katerim bomo v manjših obratih lahko istočasno prevzemali živalske stranske proizvode kategorij 1 in 3.

 

Po ogledu tovarne je sledil pogovor z direktorjem družbe KOTO, ki je predstavil naše dejavnosti, rezultate in načrte za prihodnost ter podal odgovore na vprašanja obiskovalcev. Pri tem je izpostavil pomembnost stalne in odprte komunikacije tako s krajani kot tudi z drugo zainteresirano javnostjo.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Naše rešitve in proizvodi pomembno prispevajo k uresničevanju ideje krožnega gospodarstva.
Smo zanesljiv partner, ki vam pomaga pri doseganju ekonomskih, socialnih in okoljskih ciljev.

Stik z nami