Novice

Družba KOTO je prejela Certifikat odličnosti AAA

  • 15. januar 2020
  • Število ogledov: 1948
Družba KOTO je prejela Certifikat odličnosti AAA

V analitični hiši Bisnode d.o.o. vsako leto certificirajo podjetja, ki so si skozi svoje delovanje prislužila ocene A, AA oziroma AAA. Letos je med prejemniki bonitetne ocene odličnosti tudi družba KOTO!
Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12-ih mesecih. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju. 

S pridobitvijo najvišje bonitete odličnosti izkazujemo, da smo zanesljiv poslovni partner

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Ponosni smo, da se lahko s certifikatom, ki je tudi evropsko priznan in razpoznaven, izpostavimo pred širšo fizično in poslovno javnostjo, se pohvalimo in še dodatno utrdimo zaupanje svojih partnerjev. 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Naše rešitve in proizvodi pomembno prispevajo k uresničevanju ideje krožnega gospodarstva.
Smo zanesljiv partner, ki vam pomaga pri doseganju ekonomskih, socialnih in okoljskih ciljev.

Stik z nami